### 4boys and 10 girls can cut a field in 5hours if the boys work at...

4boys and 10 girls can cut a field in 5hours if the boys work at 5\4th the rate of which the girls work . How many boys will be needed to cut the field in 3 hours?

To get notifications when anyone posts a new answer to this question,

Please don't post or ask to join a "Group" or "Whatsapp Group" as a comment. It will be deleted. To join or start a group, please click here

isaaq
1 week ago
Solution
4 boys and 10 girls cutting a field in 5 hours use:
4*5=20 boy-hours+
10*5=50 girl-hours=4/5*50=40 boy-hours
20+40=60 boy-hours required if only boys worked
3/5*60=36 boy-hours required to cut the field in 3 hours
12 boys will be needed to cut the field in 3 hours
Follow
Gaby
1 week ago
Solution
4 boys and 10 girls cutting a field in 5
hours use:
4*5=20 boy-hours+
10*5=50 girl-hours=4/5*50=40 boy-hours
20+40=60 boy-hours required if only boys
worked
3/5*60=36 boy-hours required to cut the
field in 3 hours
12 boys will be needed to cut the field in 3
hours
Follow
Four boys and ten girls can cut a field in 5
hours. If the boys work at 5/4th the rate of the
girls work, how many boys will be needed to cut
the field in 3 hours?
***
4 boys and 10 girls cutting a field in 5 hours use:
4*5=20 boy-hours+
10*5=50 girl-hours=4/5*50=40 boy-hours
20+40=60 boy-hours required if only boys worked
3/5*60=36 boy-hours required to cut the field in
3 hours
12 boys will be needed to cut the field in 3
hours
Follow